Family House - En idé som blev verklighet

Ett koncept väl anpassat till mindre orter.

Family House är en butikskedja för hela familjen med kläder, skor och andra accessoarer. Det är ett familjeföretag som öppnade sin första butik i Småland 2006. Hösten 2019 finns det 26 st Family House butiker runtom i Sverige och nästan alla butiker drivs av duktiga franchisetagare.

Hela affärsidén bygger på att konceptet är anpassat till mindre orter där man försöker täcka hela famljens behov av kläder och skor. Family House öppnar butiker där utbudet är litet och behovet är stort, d v s där de större mest kända kedjorna valt att inte etablera sig. Man vill att ortsbefolkningen inte ska behöva ta sig till en närliggande större stad utan kunna handla på hemmaplan.

Sortimentet - som består av över 50 st olika varumärken - innehåller allt från baby – och barnkläder, mode till tjej och kille, dam – och herrkläder, ett brett urval bas – och underkläder, skor, smycken och accessoarer. En viktig grund för företaget är att alltid ligga lågt i pris utan att tumma på kvalitén. Family House jobbar ständigt med att komplettera och förbättra sitt sortiment med nya varumärken.

Vi söker fler duktiga franchisetagare som visar intresse för vårt koncept.
Är du intresserad, skicka ett intressemail till ck@familyhouse.nu.

Följ oss gärna på Facebook & Instagram!


Family No:1 House
"Vi klär Sveriges småstäder"

Kickoff 2016 med butikschefer, franchisetagare och leverantörer